Kelas Mula eCommerce

Tarikh : 20 Januari (SABTU) Cadangan Tempat : Sidang @ Subang Yuran : RM99/pax Peserta : Max 100 orang

Ada 4 speaker yang telah setuju untuk menumpahkan ilmu masing-masing.

  1. Zulkifli Ab ( Former Sales & Marketing Bookcafe.com.my yang bertanggungjawab menjaga bahagian Marketing dan Sales di Bookcafe sehingga Bookcafe dinobatkan Top 10 SMEs By Local GMV oleh MDeC )
  2. Rosman Al-Qadri ( Founder Thebabystore - Seorang yang sangat berpengalaman dalam ecommerce. Buat sendiri tak ada unfair advantage. Banyak tips underground boleh belajar dari beliau )
  3. Izwan Wahab ( Founder kepada NotaBisnes merangkap programmer yang paling versatile pernah saya jumpa. Saya rasa ramai yang kenal beliau sebab beliau dah level sifu )
  4. Alimuddin Zafrullah ( Digital Marketing Specialist - Pernah menjaga client-client besar dalam dan luar negara dengan bajet jutaan ringgit. Beliau ialah orang yang tepat untuk kita sedut ilmu digital marketing sebanyak-banyaknya )

Apa yang akan dibincangkan dalam kelas ini?

  1. Step step untuk mula bisnes secara ecommerce dan case study menjual di marketplace ( yang ini mahal - sepatutnya ilmu ni saja dah boleh buat 1 kelas)
  2. Asas Ecommerce Marketing Funnel & Facebook Ads
  3. Perancangan marketing & analisis data ecommerce
  4. Fundamental bisnes ecommerce (betulkan mindset)
  5. Q&A dan sesi Networking

Kelas Ini Untuk Siapa?

Kepada yang minat sangat2 nak buat ecommerce. Dah ada produk, dah ada bisnes. Dah menjual lama di Facebook. Sekarang nak cuba ecommerce pula. Jika ada ciri-ciri ini, kami alu-alukan untuk sertai kelas ini.

TajukKelas Mula eCommerce
HargaRM 99.00
Kupon
masukkan kod kupon dan tekan 'enter'
Jualan Telah Ditutup!